Nytt på DinnerBooking: Få raskt overblikk over ledige bord i restauranten med det nye bookingvinduet

 

Med den nyeste versjonen av DinnerBooking kan du spare enda mer tid når du får inn bookinger i restauranten din.

Nå kan du gi svar lynraskt når en gjest ringer inn eller skriver for å høre om det er et ledig bord i restauranten.

Med den nyeste oppdateringen har det blitt enklere å få rask oversikt over ledige plasser i restauranten.

Slik fungerer det:

Vi har oppdatert bookingflowet i systemet, slik at bookingvinduet og gjestesøkningen nå skjer på samme sted. Det gjør at du ikke lenger trenger å taste inn gjestenes navn og kontaktopplysninger før du reelt kan se om det er ledige plasser i restauranten. I stedet kan du starte med å se om det er ledige bord i restauranten på det ønskede tidspunktet. Med den nye funksjonen sparer du altså tid og får samtidig et bedre overblikk.

Det nye bookingvinduet ser litt annerledes ut:

  • I venstre side er det mulig å få oversikt over ledige bord i restauranten – raskt og enkelt. Her har vi blant annet lagt inn form og farge på bordene. Formene lar deg skille mellom f. eks runde og firkantede bord, mens fargene kan være til hjelp når dere trenger oversikt over hvilke bord som kan slås sammen og ikke (fargen på bordene kan du velge i bordoppsetningen). Resultatet er et bedre visuelt overblikk.
  • I høyre side av bookingvinduet kan du deretter søke og opprette gjesten i bookingdatabasen, gitt at det er plass i restauranten.

Foto: Det nye bookingvinduet

 

Når du oppdaterer til den nyeste versjonen av systemet, får du automatisk opp det nye bookingvinduet. Bookingvinduet vil altså se litt annerledes ut når du logger på neste gang. Bookingen foregår imidlertid på samme måte som før. Det eneste vi har gjort er å forsøke å gjøre prosessen litt mer effektiv, slik at du får mest mulig ut av systemet og tiden din.

Har du spørsmål? Ring oss på +47 92 08 94 56 eller send oss en e-post til jfh@dinnerbooking.com.